Lapetit Milfud

За нас

Сѐ започнува со љубов, љубов кон креирање на слатки задоволства, желба за повратни насмевки.

Нарачај

15 години креативно поинаква приказна, позната по различни торти, колачи, баклави, пецива и чоколадни фигури.

Видови торти

Состав: млеко, јајца, брашно, шеќер, чоколадо, масло, маргарин, нишесте, млечна крема

Состав: млеко, јајца, брашно, шеќер, нишесте, млечна крема, маргарин, сол, цимет

Состав: млеко, јајца, брашно, шеќер, нишесте, млечна крема, пециво, ванила, маргарин, свежо овошје, желе

Состав: млеко, јајца, брашно, шеќер, чоколадо, како, масло, сол, сода, пециво, млечна крема, гликозен сируп

Нашата успешна приказна

Креативно поинакви.

0
0
0